Servis veš mašina

Vaš servis veš mašina “Family electric” BEOGRAD otkloniće svaki kvar na Vašoj veš mašini. Popravka i servis veš mašine se uglavnom vrši u Vašem domu i time štedimo Vaše vreme i novac. Bilo da je u pitanju zamena određenog dela: grejača, pumpe, hidrostata, ventila pa do kompikovanijih kvarova i kvarova na štampanoj ploči. Ugradićemo Vam originalne delove i za iste dati garanciju.

 

 

 

VAŽNO:

Servis veš mašina nije poželjno da Vam vrše osobe koje nisu stručno osposobljene, jer su veš mašine jedan od kompleksnijih uređaja u Vašem domu. Takođe izbegavajte “majstore” koji za izvršenu uslugu ne izdaju račune i garanciju jer time rizikujete da budete prevareni.

U Vašem servisu veš mašina “Family electric” su stalno zaposleni serviseri koji se redovno obučavaju i za izvedene popravke veš mašine izdaju garanciju i račun. Delove koje zamenimo na veš mašini ostavljamo mušteriji, zbog toga što se uvek ugrađuju novi originalni delovi za koje dajemo garanciju.

Servis veš mašina “Family electrc” Beograd sa ponosom može reći da je jedan od retkih servisa koji svoje iskustvo i znanje želi da podeli sa svojim sugrađanima. Ukoliko imate bilo kakav problem ili nedoumicu možete nas pozvati ili postaviti pitanje na našem forumu, gde će Vam neko od zaposlenih odgovoriti i posavetovati Vas u najkraćem roku. Za forum kliknite u gornjem meniju.

 

    Pozovite nas i popravite veš mašinu još danas 011/8501509; 064/1842180 Popust za penzionere i studente !!!

    Zanimljivosti:

    Jeste li znali da je prva veš mašina patentirana daleke 1691. godine u Engleskoj, a da se prva slika veš mašine pojavila 1752. godine u novinama„The Gentlemen’s Magazine“. Takođe ove veš mašine su pokretale domaćice, sve do rane 1904. godine kada je predstavljena prva električna mašina za pranje veša u SAD u. Izumitelj električne veš mašine je do današnjeg dana ostao nepoznat.