„Family electric“ je prvenstveno porodična firma u kojoj su uključeni svi članovi porodice i ostali zaposleni. Od osnivanja 2012. godine do danas smo prerasli u servis koji u svojim uslugama ima poparavku svih kućnih aparata (veš mašine, bojleri, frižideri, ta peći, šporeti, mikrotalasne, sitni aparati, itd.), izrada električnih instalacija, ugradnja i servisiranje video nadzora, ugradnja i servisiranje klima uređaja.
Posedujemo tri servisna vozila sa kompletnom opremom za rad na terenu, time smo postigli da dnevno možemo izvršiti preko 20 intervencija na terenu na području prvenstveno Beograda ali smo na zahtev mušterija se morali prilagoditi i Smederevu, Smederevskoj palanci, Kovinu.
Prilikom proširivanja područja terenske službe pristupili smo projektovanju i planiranju dnevnih ruta servisnih vozila radi smanjenja putnih troškova i amortizacije, a povećanja efektivnog rada.
Servis se nalazi u ulici Ratka Mitrovića 62 gde se nalazi kancelarija servisa kojom smo se priblizili korisnicima iz gradskih opština. Kao i u prigradskoj beogradskoj opštini Grocka, sa poslovnim prostorom i radionicom od 60 m² u kojem se vrše popravke koje su kompleksnije kao i prijem aparata na popravku.
Težimo da našim mušterijama pružimo vrhunsku uslugu počevši od trenutka javljanja gde naše ljubazno osoblje prima pozive i zakazuje termine, beleži svaku intervenciju u našu bazu podataka. Ulažemo veliki trud u poštovanje zakazanih termina, na šta smo veoma ponosni.

Servis bele tehnike “Family electric” – Beograd danas je jedna od napouzdanijih, najbržih i pre svega najpovoljinih servisa bele tehnike na teritoriji grada Beograda.
Naš korektan i pošten pristup svakom problemu građana garantuje uspeh i njihovo veliko zadovoljstvo. Možemo se pohvaliti da sav posao koji radimo, dobijamo putem preporuka zadovoljnih korisnika.

Radeći godinama unazad naučili smo da pored kvaliteta radova i usluga koje vršimo, od izuzetne važnosti je zadovoljstvo građana i naš pristup radu je jedinstven u tom pogledu.
Naš renome je rezultat višegodišnjeg porodičnog iskustva u održavanju i servisiranju električnih uređaja i kućnih aparata.

Kvalitetnim radom i ugradnjom originalnih delova godinama smo napredovali i sada uspešno popravljamo uređaje renomiraniranih proizvođača:AEG, ARISTON, ARDO, BEKO, BOSCH, CANDY, GORENJE, LG, IGNIS, INDESIT, WHIRPOOL, SIEMENS, ELIN, NEO, WEG, MIDEA.

Obezbedili smo za Vas originalne rezervne delove koje naša terenska služba  ugrađuje prilikom intervencija u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Time ste uštedeli na dodatnim troškovima i vremenu.

Potrudili smo se da svim našim penzionerima i studentima izađemo u susret sa specijalnim popustom na sve naše usluge.

Pozovite nas i uštedite !

Nudimo popust našim stalnim mušterijama na sve naše usluge kao i na preporuke naših mušterija.

Dobar majstor se ne menja !

Kod nas ste uvek na prvom mestu! 

Vaš servis bele tehnike.