Ukratko

O Servisu bele tehnike Family electric Beograd

„Family electric“ je prvenstveno porodična firma u kojoj su uključeni svi članovi porodice i ostali zaposleni. Od osnivanja 2012. godine do danas smo prerasli u servis koji u svojim uslugama ima poparavku svih kućnih aparata (veš mašine, bojleri, frižideri, ta peći, šporeti, mikrotalasne, sitni aparati, itd.), izrada električnih instalacija, ugradnja i servisiranje video nadzora, ugradnja i servisiranje klima uređaja.

Posedujemo tri servisna vozila sa kompletnom opremom za rad na terenu, time smo postigli da dnevno možemo izvršiti preko 20 intervencija na terenu na području prvenstveno Beograda ali smo na zahtev mušterija se morali prilagoditi i Smederevu, Smederevskoj palanci, Kovinu.

Prilikom proširivanja područja terenske službe pristupili smo projektovanju i planiranju dnevnih ruta servisnih vozila radi smanjenja putnih troškova i amortizacije, a povećanja efektivnog rada.

Servis se nalazi u ulici Ratka Mitrovića 62 gde se nalazi kancelarija servisa kojom smo se priblizili korisnicima iz gradskih opština. Kao i u prigradskoj beogradskoj opštini Grocka, sa poslovnim prostorom i radionicom od 60 m² u kojem se vrše popravke koje su kompleksnije kao i prijem aparata na popravku.

Težimo da našim mušterijama pružimo vrhunsku uslugu počevši od trenutka javljanja gde naše ljubazno osoblje prima pozive i zakazuje termine, beleži svaku intervenciju u našu bazu podataka. Ulažemo veliki trud u poštovanje zakazanih termina, na šta smo veoma ponosni.