Servis danas

O Servisu bele tehnike Family electric Beograd

Servis bele tehnike "Family electric" - Beograd danas je jedna od napouzdanijih, najbržih i pre svega najpovoljinih servisa bele tehnike na teritoriji grada Beograda.

Naš korektan i pošten pristup svakom problemu građana garantuje uspeh i njihovo veliko zadovoljstvo. Možemo se pohvaliti da sav posao koji radimo, dobijamo putem preporuka zadovoljnih korisnika.

 

Radeći godinama unazad naučili smo da pored kvaliteta radova i usluga koje vršimo, od izuzetne važnosti je zadovoljstvo građana i naš pristup radu je jedinstven u tom pogledu.

Naš renome je rezultat višegodišnjeg porodičnog iskustva u održavanju i servisiranju električnih uređaja i kućnih aparata.

Kvalitetnim radom i ugradnjom originalnih delova godinama smo napredovali i sada uspešno popravljamo uređaje renomiraniranih proizvođača: AEGARISTONARDOBEKOBOSCHCANDYEI NIŠGORENJELGIGNISINDESIT,WHIRLPOOLSIEMENSELIN, NEO, WEG, MIDEA

Obezbedili smo za Vas originalne rezervne delove koje naša terenska služba  ugrađuje prilikom intervencija u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Time ste uštedeli na dodatnim troškovima i vremenu.