Vaš servis veš mašina "Family electric" BEOGRAD otkloniće svaki kvar na Vašoj veš mašini. Popravka i servis veš mašine se uglavnom vrši u Vašem domu i time štedimo Vaše vreme i novac. Bilo da je u pitanju zamena određenog dela: grejača, pumpe, hidrostata, ventila pa do kompikovanijih kvarova i kvarova na štampanoj ploči. Ugradićemo Vam originalne delove i za iste dati garanciju.

Servis Family electric

Na elektromotornim pumpama za izbacivanje vode iz mašine za pranje veša, mogu se pojaviti pojedinačno ili istovremeno 3 greške, to dve mehaničke i jedna električna. Mehaničke greške se manifestuju u začepljenju same centrifugalne pumpe sitnim predmetima I propuštanju vode kroz semering (gumena pregrada između motora I pumpe).

Opširnije...

Na sobnoj temperaturi termostat ima normalno zatvorene kontakte (kod dvostrukih), odnosno normalno zatvoren kontakt (kod jednostrukih). Na priključene stopice priključiti ommetar i proveriti da li je kontakt zatvoren, a ako jeste, onda lagano zagrevati thermostat plamenom sveće (upaljača) sve dok se kontakt ne otvori (ommetar će pokazati beskonačan otpor).

Opširnije...

Ispitivanje grejača se vrši ommetrom i to spajanjem krajeva izvoda, kao I svaki izvod prema masi. Zavisno od snage grejača, otpor na krajevima izvoda bi trebalo da iznosi između 16 Ω i 24 Ω, a izvod prema masi preko 220 kΩ.  

Opširnije...

Mehanički način pranja veša može da izazove male rupe ili fleke na odeći.Daćemo, daleko vise, zajedničkih objašnjenja zašto se to dešava. Vrlo često problem nije veš mašina,već način na koji se koristi ili šta i koliko se pere u njoj-može izazvati problem !

Opširnije...