Vaš servis bele tehnike BEOGRAD otkloniće svaki kvar na Vašoj TA peći. Bilo da je u pitanju zamena grejača, ventilatora, termostata, zidnog termostata ili kabla. Ugradićemo Vam originalne delove i za iste dati garanciju. Po Vašoj želji u mogućnosti smo da Vam ponudimo i transport TA peći na drugu lokaciju.

Opširnije...

Ta peći imaju osobinu da preko noći akumuliraju toplotnu energiju kada je cena električne energije 5 puta jeftinija. Zbog toga su one jedan od najjeftinijih načina grejanja. Međutim, nelagodno je to što je jeftina tarifa od ponoći do 8 sati ujutru, rešenje je u tajmerima koji će automatski vašu Ta peć uključivati nakon ponoći a isključivati pre 8 sati.

Opširnije...

Pre ispitivanja grejača kod TA peći proverite kontakte na samim grejačima kao i na termostatima (radnom i sigurnosnom), ukoliko su kontakti labavi potrebno je dotegnuti šrafove ili zameniti buksne. Takođe ukoliko primetite da su žice otvrdnule potrebno ih je zameniti žicom sa silikonskom izolacijom preseka 2,5 mm².

Opširnije...

Ta peć ne mora da predstavlja samo grejno telo koje će vas grejati nekoliko meseci, a celu godinu služiti kao predmet u stanu koji je nemoguće pomeriti i sakriti. Pretvorite vašu Ta peć u komad nameštaja koji će Vam služiti i kao ukras u domu.

Opširnije...

Montaža opeka i grejača kod termoakumulacionih peći se u principu izvodi odozgo. Ugrađivanje opeka u peći vrši se sa ili bez montažnih limova. U izuzetnim slučajevima opeke se mogu ugraditi i sa prednje strane. Peći su namenjene za ručno regulisanje punjenja. Za pražnjenje peći ventilatorom potreban je sobni termostat.

Opširnije...